Kast met LED voor kunstwinkel

Voor kunstwinkel the Arts in Den Bosch een kast gemaakt van 36mm witte panelen. De kast is 216 cm hoog, 160 cm breed en 40 cm diep. Het onderste deel steekt een stuk uit want is 70 cm diep. Deze kast is exclusief gemaakt om de glasbeelden van Borowski Art Glass te kunnen etaleren. Deze kast is inclusief dimbare LED verlichting en wandcontactdozen voor de glasbeelden waar verlichting in zit.


Ombouw om gelhaard en tv meubel

Ombouw gemaakt van visgraat motief rondom een gelhaard. Aansluitend is voor links van de open haard een hoge kast gemaakt en rechts ervan een tv meubel. Beiden gemaakt van MDF. De schilder gaat de kast en tv meubel nog afwerken.


Kast met inbouw haard

Kast gemaakt van meubelpanelen en MDF. In een matte verf gespoten. De open ruimtes hebben een leisteen achterkant en LED verlichting aan de zijkanten. In deze kast zijn een gashaard en tv geïntegreerd. Deze kast is gemaakt in samenwerking met WS Interieurs.


Inbouwkast slaapkamer

Kast gemaakt van mat witte meubelpanelen en -platen. De deuren zijn push to open en de open ruimte bevat een stopcontact en Philips Hue lamp. In de kast zijn diverse hang- en legmogelijkheden verwerkt.


Massief eiken tafel

Deze tafel bestaat uit een enkele poot en een massief eiken blad. Aangezien het blad 7 cm dik was moest het draagdeel van de poot worden uitgefreesd uit de onderkant van de tafel om de eettafetafel niet te hoog te maken. In totaal is er 4 cm aan de onderkant verwijderd zodat de poot er mooi in valt en de eettafel op de gewenste hoogte is.


Bed met lade en kledingkast

In een piepkleine kamer (335cm lang x 165cm breed) een 2 persoons bed gemaakt met opbergruimte. Er precies tegenaan staat een maatwerk kledingkast met diverse legplanken en hangmogelijkheden. De meubelpanelen zijn in een pasteltint gespoten.


Tribune kantoorgebouw

Tribune gebouwd in een kantoor in Rotterdam. Deze tribune zal worden gebuikt als werk en ontspan plek. De tribune is gemaakt van populieren multiplex en heeft 3 lagen. Afmetingen: 500cm (b) x 230cm (d) x 150cm (h). Aan de zijkant is een deurtje gemaakt zodat spullen eronder kunnen worden opgeborgen. 


Stapelbed

Stapelbed gemaakt van A kwaliteit berken multiplex. Afmetingen is 200 (lang) x 70 (breed) x 185 (hoog). De afmeting per bed is 200 x 70. Heb je interesse in een stapelbed of een andere wens qua afmeting of gebruikt materiaal, laat het me weten via het contactformulier.


Kinderstoel

Kinderstoel gemaakt van steigerhout met daarop een kroon element verwerkt. Met de elementen kan je variëren. Zo kan bijvoorbeeld een hartje, ster of een ander element in de rugleuning worden verwerkt. Of de naam van het kind kan ik erin verwerken.
Afmetingen van de stoel zijn variabel. Het voorbeeld hiernaast is 65 cm (rugleunig) x 30 cm (zithoogte) x 28 cm (diepte) x 38 cm (breed). 


Demontabele tafel

Tafel gemaakt van vurenhout welke in elke gewenste maat en kleur kan worden afgewerkt. De tafel bestaat uit 6 delen en is eenvoudig in- en uit elkaar te halen. Je kan deze tafel bijvoorbeeld gebruiken om jouw eigen handelswaar uit te stallen, bijvoorbeeld als cateringbedrijf. 


Deur van steigerhout

Deze 'loftdeur' is gemaakt van onbehandeld en nieuw steigerhout (vuren hout). Het hout heeft maximaal een vochtigheidsgraad van 15% wat betekent dat het hout niet veel meer zal werken. Afmetingen (lengte, breedte en dikte) kunnen op maat worden gemaakt. Extra opties op de deur kunnen zijn: behandelen met white/grey/beton wash of old look. Ook kunnen verschillende stijlen worden gehanteerd. Dit voorbeeld heeft een 'Z' stil. Een gleuf frezen onder de deur (indien het als schuifdeur dient). Bijgaand voorbeeld: Hoogte krukje 215cm en breedte 100cm.


Dressoir van steigerhout

Dit 'dressoir' is gemaakt van onbehandeld steigerhout (vuren hout). Afmetingen kunnen op maat worden gemaakt. Extra opties kunnen zijn: behandelen met white/grey/beton wash of old look. Greepjes, meer/minder deurtjes etc. Bijgaand voorbeeld: Lengte 175cm, breedte 50cm en hoogte 45cm.


Wandbekleding van steigerhout

Een slaapkamer achterwand bekleed met old look steigerhout.


Eetkamer bank van steigerhout

Eetkamer bank gemaakt van old look steigerhout. Afmeting van de korte kant is 134 cm (lang) x 46 cm (hoog) x 45 cm (diep). Afmeting van de lange kant is 138 cm (lang x 46 cm (hoog) x 45 cm (diep). Beide kanten hebben een klep zodat je meer opbergruimte hebt.


Kastje gemaakt van meubelpanelen

Kastje gemaakt van meubelpanelen, inclusief deur met Blum scharnieren. De legplanken zijn op verschillende hoogten te plaatsen. De bovenkant van het kastje is afgewerkt met old look steigerhout om de rest van dit chalet te matchen. Tevens is een stopcontact in het kastje weg gewerkt.


Hoekkast gemaakt van meubelpanelen

Hoek kastje gemaakt van meubelpanelen, inclusief 2 deuren met Blum scharnieren. De legplanken zijn op verschillende hoogten te plaatsen. De bovenkant van het kastje is afgewerkt met old look steigerhout om de rest van dit chalet te matchen. Tevens is een stopcontact in het kastje weg gewerkt.