Schuur en veranda

Schuur en veranda gemaakt van Lariks Douglas en  afgewerkt zwart waterproof doek en Ayous gevelbekleding. Er is een deur in geïntegreerd die je bijna niet ziet. 


Balkon van Garapa hardhout

Balkon gemaakt van Garapa hardhout. Alle planken lopen in 1 lijn door, zowel bij het tableau als het bankje met opbergruimte. Afmeting van dit balkon is 5 bij 1,50 meter. 


Overkapping en veranda

Overkapping van 4x3 meter en veranda van 7x3 gemaakt van Lariks Douglas. Het dak is bedekt met EPDM en afgewerkt met daktrimmen. Tevens is er een regenafvoer gerealiseerd.


Tuinschuur

Een flinke schuur van 7x3 meter met aan beide kanten een schuifdeur. De schuur is gemaakt van lariks Douglas hout meter en veranda van 7x3 gemaakt van Lariks Douglas. Het dak is bedekt met EPDM en afgewerkt met daktrimmen. Tevens is er een regenafvoer gerealiseerd.


Dakterras met hekwerk

Een plat dak van een aanbouw omgetoverd tot een dakterras inclusief hekwerk. De vlonder en het hekwerk is gemaakt van Lariks Douglas. 


Bank + tafeltje voor buiten

Hoekbank en bijzet tafel gemaakt van 'oud gemaakt'  steigerhout. Deze is in diverse maten en kleuren te bestellen, of gewoon 'naturel' (nieuw en onbehandeld steigerhout) zodat je zelf de bank kan beitsen of verven. De kussentjes mag je zelf naar eigen smaak kopen!